Molts valencians tenim com a llengua habitual el valencià, però per moltes raons quan hem de parlar amb un desconegut canviem de llengua. Alguns diuen que és per respecte, altres per a mostrar que som gent instruïda, la qüestió és que sovint, fins i tot quan ens trobem que el nostre interlocutor també és valencianoparlant, ens canviem de llengua a l’hora de comunicar-nos.

Per altra banda, és un fet ben contrastat que els ciutadans valencianoparlants trobem evidents dificultats per a ser atesos en la nostra llengua, inclús davant d’instàncies públiques que per llei deuen, si més no, entendre'l. De fet, en alguns contextos, trobem que altres llengües estrangeres són tractades amb més consideració.

Entenem que ja és hora de que els valencianoparlants pugam expressar-nos en la nostra llengua, en qualsevol ocasió i davant de qualsevol interlocutor. I amb aquest propòsit naix esta plataforma.

TROBALLENGUA és l’espai on els valencians podem trobar professionals i serveis amb els quals expressar-nos naturalment en valencià. A més a més, la web té el propòsit de ser un lloc de trobada i de difusió d’informació sobre activitats culturals, esdeveniments, ofertes, festes, cuina i tot allò referent a la nostra llengua i la nostra cultura.